<Ein> Bezugsgrössenmodell zur Systematisierung der Kosten- und Erlösinformationen. - Stöppler, S.
Model vzťažných veličín na sledovanie a plánovanie informácií o nákladoch a výnosoch pre rôzne výpočty. Primárne a sekundárne determinanty v modeli. Hrubá a jemná sieť rozhodovacích objektov, ich hierarchia v riadení podniku. Význam siete rozhodovacích objektov pre plánovanie a analýzu. Systém vzťažných veličín ako základ systému Controllingu.