Priebeh privatizácie v zdravotníctve. - Bernacký, P.
Proces veľkej privatizácie v rezorte zdravotníctva podľa prijatých zákonov o prevode vlastníctva štátu na iné právnické a fyzické osoby. Zoznam podnikov a majetkových účastí štátu zaradených do privatizácie. Zhodnotenie základných a konkurenčných privatizačných projektov v sektore kúpeľníctva. Zámery podnikateľskej aktivity v kúpeľníctve.