Asymétries d'information et régulation en médecine ambulatoire. - Béjean, S.
Koncepčný a normatívny prístup: styk s dokonalou a nedokonalou agentúrou. Formulácia referencie: styk s dokonalou agentúrou. Vzťah k agentúre s morálnym rizikom. Špecifikácia vzťahov k ošetrovni na trhu ambulančnej medicíny. Vzťah: poistenie-šéf a poistenie-zástupca na trhu nemocenského poistenia. Vzťah: pacient-šéf a lekár-zástupca na trhu lekárskych služieb. (Revue d'économie politique 1992, č. 2.).