L'évalution médico-économique des stratégies diagnostiques et thérapeutiques. - Lebrun, T.
Úvod k ekonomickému kritériu pri hodnotení záujmu o zdravotnícku akciu. Rast výdavkov na zdravie a potreba hodnotenia. Hodnotenie diagnostických a terapeutických stratégií: koncepcie a metódy. Lekárske a technické hodnotenia a ich požiadavky. Hodnotenie nákladov a ich účinnosti. Koncepčné a metodologické prekážky. (Reflets et perspectives de la vie économique 19921, č. 2/3.).