<La> disparité des systemes de santé en Europe. - Tonneau, D.
Vybrať si starostlivosť o pacienta v lekárskej ordinácii alebo v nemocnici? Verejné a súkromné nemocnice. Tri modely financovania výdavkov na zdravotníctvo v Európe - anglický, nemecký a belgický model. Systémy regulujúce výdavky. Odmeňovanie lekárov. Rozpočty nemocníc - vo Francúzsku, SRN, Belgicku a Anglicku. K homogénnosti zdravotníckych systémov. (Projet 1992, č. 230.).