Zur Situation auf den internationalen Düngemittelmärkten und in der BR Deutschland.
Pesimistické vyhliadky priemyslu hnojív v dôsledku rokovaní GATT, finančnej situácie štátov a novej orientácie poľnohospodárskej politiky. Vývoj spotreby minerálnych hnojív v r. 1989-1992. Klesajúca spotreba v západnej a východnej Európe. Rastúce samozásobenie v rozvojových krajinách. Dopyt po minerálnych hnojivách v SRN.