Dotační politika alternativního zemědělství v České republice. - Jílková, Jiřina
Súčasná situácia v podpore alternatívneho poľnohospodárstva v ČR. Rozbor projektov podnikov a rozdelenie dotácií medzi nimi. Štruktúra a typy podnikov. Výmera alternatívne využívanej pôdy. Právne formy alternatívne hospodáriacich podnikov podľa vlastníctva. Podmienky dotácií alternatívnej produkcie a ich čerpanie v r. 1991.