Ekonomické otázky alternatívneho poľnohospodárstva. - Stehlo, Pavol
Prehľad rozsahu alternatívneho poľnohospodárstva a dotačnej politiky v niektorých európskych krajinách. Metodika a materiál pre analýzu ekonomiky alternatívneho poľnohospodárstva. Skúmanie nákladov alternatívneho spôsobu výroby 5 plodín na základe analýzy vybranej vzorky PD a prepočtu technologických postupov. Algoritmus výpočtu hranice výhodnosti alternatívneho, resp. konvenčného spôsobu pestovania.