Ekonomické problémy alternativních systémů produkce zeleniny. - Bartoš, J.
Udržateľný rozvoj poľnohospodárstva a integrované systémy poľnohospodárskej výroby. Integrované pestovanie zeleniny. Ekonomika a odbyt zeleniny z integrovanej výroby. Spotrebiteľská preferencia. Vytváranie trhu. Národohospodárske hľadiská. Perspektívy integrovanej produkcie zeleniny v ČSFR.