Technischer Wandel in der Milchproduktion. Entwicklung, betriebswirtschaftliche Bewertung und Folgenabschätzung. - Doluschitz, R.
Nová kvalita technologických inovácií v mliekarenstve. Automatizácia v chove dobytka. Biologicko-technologické a organizačno-technické zmeny. Mikroekonomická analýza účinkov inovácií. Účinky technických zmien na príjmy a výrobnú štruktúru poľnohospodárskeho podniku. Rozvoj národohospodárskych nákladov a úžitkovosti. Konkurencia v rámci ES. Ekologické dôsledky.