Ekonomičeskoje obosnovanije predprinimatel'skogo projekta. 2. - Medvedev, Aleksandr Vasil'jevič
Druhá stať týkajúca sa prípravy podnikateľského projektu a ciest zníženia podnikateľského rizika. Oboznámenie so schémou technickoekonomického zdôvodnenia podnikateľských projektov aplikovanou v medzinárodnej praxi. Výklad obsahu jednotlivých častí zdôvodnenia podľa metodiky UNIDO.