Ekonomičeskoje obosnovanije predprinimatel'skogo projekta. 1. - Medvedev, Aleksandr Vasil'jevič
Pri prechode k trhovej ekonomike nemožno použiť pri zdôvodňovaní podnikateľského projektu skúsenosti nahromadené v predchádzajúcom systéme. Charakteristika špecifických čęt trhovo orientovaného hodnotenia efektívnosti projektu. Systém ukazovateľov finančno-ekonomickej efektívnosti investícií a metódy ich hodnotenia. Tabuľka peňažných tokov. Finančný profil projektu. Príprava a realizácia podnikateľského riešenia.