Strategische Allianzen, strategische Gruppen und strategische Familien. - Albach, Horst
Vymedzenie strategických aliancií, strategických skupín a "strategických rodín". Význam strategických skupín pre konkurenčné správanie sa podniku. Strategické problémy štruktúrnej zmeny v automobilovom priemysle. Možnosť znižovania tlaku konkurencie strategickými alianciami. Komplementárnosť vystupovania strategických rodín, kde vládne súťaž vo výkone, ale nie boj o trh. Skúsenosti so "strategickými rodinami" v Japonsku.