<The> effects of M and A activity on company value in Japan and the United States: a comparative study. - Ito, K.
Pozoruhodné rozdiely v účinkoch fúzijnej a akvizičnej aktivity na hodnotu podniku medzi USA a Japonskom, a to tak pre získavajúci, ako aj pre cieľový podnik. V USA skôr pozitívny účinok tejto aktivity na zhodnotenie podniku, menovite cieľového podniku. V Japonsku oproti tomu skôr tendencia negatívnych účinkov tejto aktivity.