Vállalati stratégia, szervezet és menedzsment. - Hoványi, G.
Hlavné body podnikovej stratégie v Maďarsku: preniknutie na devízové trhy a privatizácia. Spájanie výrobnotechnickej modernizácie s privatizáciou. Vzťahy podniku k prepravcom a kupujúcim. Úzka informačná základňa maďarských podnikov. Organizačné zmeny smerom k decentralizácii rozhodovania. Charakteristika maďarských riadiacich pracovníkov.