<Die> Einführung strategischer Planungssysteme in der Praxis. - Kreikebaum, H.
Personálne a organizačné predpoklady implementácie systému strategického plánovania. Výsledky empirických výskumov podnikov v USA a SRN. Zmeny v riadiacej špičke a v centrálnych oddeleniach pre plánovanie. Hodnotenie rôznych stratégií pre dosiahnutie vyššej úrovne plánovania u riadiacich pracovníkov. Výskum inovácií a strategického plánovania.