Zarzadzanie przez konflikt. - Zbiegien-Maciag, L.
Nové formulovanie konfliktu. Konflikt ako šanca. Súčasní bádatelia hlásajú: na konflikty si treba zvyknúť a naučiť sa s nimi pracovať, pretože majú aj konštruktívnu funkciu. Program intervencie do konfliktu. Model konfliktu s novým prístupom k nemu. Konfliktné situácie - osem variantov. Individuálne a kolektívne riadenie konfliktov. Manažér pri riešení konfliktu. Závery.