Jak zmieniac struktury organizacyjne przedsiebiorstw. - Hopej, M.
Dva prístupy k organizačným zmenám: diagnostický a prognostický. Metódy týchto zmien v literatúre. Dve fázy zmien podľa Cz. Sikorského - prípravná a realizačná a ich opis. Tieto zmeny boli overené empiricky v 16 podnikoch v r. 1985-1990 pre vypracovanie modelu. Model priebehu činností spätých s prestavbou organizačnej štruktúry. Výsledky výskumu.