Podmínky a možnosti vytváření divizní organizace. - Smrčka, J.
Dôležitosť navrhnutia optimálnej organizačnej štruktúry v novom podniku. Projektovanie organizačných štruktúr. Výklad organizačných princípov. Náčrt divízneho organizačného usporiadania. Vytváranie podnikateľských subjektov z výrobných podsystémov. Funkcie centrály pri rozsiahlej decentralizácii riadenia na divízie.