Zdolnosci adaptacyjne przedsiebiorstw w warunkach istnienia bariery efektywnego popytu. Raport z badan empirycznych. - Caban, W.
O empirickom výskume v Poľsku uskutočnenom v júni 1990. Charakteristika skúmaných podnikov. Štátne podniky. Akciová spoločnosť. Privatizovaný podnik - ukazovatele hospodárskej situácie, stratégia činnosti, spoločenské podmienky.