Oceňování v účetnictví. Reforma účetní soustavy. 4. - Schroll, R.
Oceňovanie a účtovné princípy v trhových podmienkach. Tri princípy oceňovania, spôsobujúce jeho zložitosť: princíp verného zobrazenia, opatrnosti a nepretržitého trvania podniku. Problematika typu cien používaných pri oceňovaní. Historické ceny versus bežné ceny. Oceňovanie v dobe inflácie. Praktické závery pre podnikateľov a účtovníkov.