Účtová třída 1 - zásoby rozpočtových a příspěvkových organizací. - Šmíd, Vítězslav
Nové postupy účtovania po 1.1.1993 v oblasti zásob u nepodnikateľských subjektov. Objasnenie novozavedených pojmov. Porovnanie zavádzaného systému s terajšou praxou. Ilustrované na početných príkladoch.