Účtování zásob podle účtové osnovy a postupů účtování pro podnikatele. - Cellerová, H.
Spôsob účtovania tej skupiny bežného majetku, ktorú predstavujú zásoby. Vymedzenie pojmov: materiál, suroviny, pomocné látky, prevádzkové látky, náhradné diely, obaly, drobný hmotný majetok, nedokončená výroba, polotovary vlastnej výroby, výrobky, zvieratá tovar. Účtovanie zásob. Stručná charakteristika niektorých účtovných postupov pri účtovaní zásob. Oceňovanie zásob.