Mezinárodní účetní standardy k účtování o výzkumné a vývojové činnosti a k účtování o investicích. - Beneš, L.
Obsah, účtovanie a vykazovanie nákladov na výskum a vývoj. Vykazovanie a oceňovanie investícií. Vysporiadanie zmien v oceňovaní investícií. Predaj investícií. Prevody dlhodobých investícií na krátkodobé a naopak. Vykazovanie vo výkaze ziskov a strát. Účtovanie v špeciálnych investičných podnikoch.