Les comptes et le commissaire aux comptes. - Bentégeat, H.
Účtovní zmocnenci môžu nezávisle preverovať a potvrdzovať účty a takto vykonávať kontrolu podnikov. Z čoho pramenia pochybnosti o ich práci? Povaha ich zamestnania. Tlaky robené na zmocnencov. Ťažkosti spojené s predvídaním a s prípustnosťou noriem. Rastúce podvody v účtovníctve. (L'Expansion 21.5.1992.).