Monopol socjalistyczny i tradycyjny w warunkach glebokiej recesji. - Glikman, P.
Porovnanie správania sa poľských podnikov za recesie v r. 1990-1991. Výrobný potenciál. Socialistický monopol a monopol za recesie. Rentabilita priemyselných podnikov v r. 1990-1991. Rentabilita podnikov kompenzujúcich pokles cien rastom výroby.