<Le> guide des financements.
Strednodobé a dlhodobé úvery. Obligácie vyjadrené indexom. Financovanie pomocou pák cenných papierov. Strednodobé prevoditeľné poukážky. Úvery pre malé a stredné podniky. Úver MOF. Krátkodobý úver - medzipodnikový úver, úver spot, celkový prevádzkový úver. Investovanie - termínový vklad a krátkodobý "sicav". Financovanie vývozu - dokumentárny úver, paušálny úver, platenie devízami vopred, úver kupujúcemu. Pomoc štátu - subvencie a daňový úver. (Option finance 1992, č.208.).