Rizikový kapitál jako předpoklad rychlého vědeckotechnického rozvoje. Financování inovátorských firem ve vyspělých zemích. - Přibyl, P.
Princíp a história rizikového financovania. Inovačný proces ako rizikový faktor, ale zároveň ako nevyhnutná podmienka pokroku. Špecifiká rizikového financovania inovátorských podnikov. Etapy rizikového financovania inovátorskej firmy. Vývoj rizikového financovania vo vyspelých štátoch a jeho podmienky v ČSFR.