Teorie a praxe finanční struktury podniku v tržní ekonomice. - Valach, J.
Teória finančnej štruktúry podniku v trhovej ekonomike. Náklady kapitálu a optimálna finančná štruktúra. Východiskové predpoklady krivky priemerných nákladov celkového kapitálu. Ekonomická charakteristika podniku a finančná štruktúra. Praktické poznatky z úrovne a vývoja finančnej štruktúry podniku v trhovej ekonomike (vlastný a cudzí kapitál, dlhy, priemerné náklady..).