Wilhelm Riegers Bedeutung in der deutschen Betriebswirtschaftslehre. - Barth, K.
Diskusie okolo bilancie v podmienkach silného poklesu hodnoty peňazí a inflácie v 20 rokoch v Nemecku. Spory W. Riegera, E. Schmalenbacha, F. Schmidta o štátnu teóriu peňazí, vzťah bilancie a meny a ich časové horizonty. Názory W. Riegera na financovanie podniku a jeho likviditu, na daňové a právne otázky. Miesto W. Riegera v nemeckej náuke o ekonomike podniku z dnešného pohľadu.