<Die> Innovation im Wettbewerb. Werden bestimmte Innovationen häufiger imitiert als andere? - Schewe, G.
Problém imitácií technologických noviniek v konkurencii. Vzťah vlastnosti inovovaného produktu a frekvencie jeho imitácií. Výskum v 88 podnikoch strojárstva a elektrotechniky. Analýza vzťahovej štruktúry inovačného projektu. Klasterová analýza a jej výsledky. Vzťah druhu inovácie a skutočnosti inovácie. Závery pre manažment technológie.