<Die> japanische Herausforderung. Brauchen wir ein neues Führungsverständnis? - Eidenmüller, B.
Japonské skúsenosti z riadenia výroby. Požiadavky na kvalitu riadiacich pracovníkov v podmienkach novej koncepcie výroby. Strategická koncepcia zaradenia výroby do cieľov podniku. Spojenie ľudí, techniky a organizácie. Personálne riadenie orientované na vytvorenie prehľadných organizačných jednotiek, plánovania personálnych štruktúr, atď. Motivácia pracovníkov a tímová práca.