Neuorientierung im Produktionsmanagement. Lean Production für die europäische Kraftfahrzeugindustrie? - Bullinger, H.J
Problematická situácia európskeho automobilového priemyslu a faktory konkurenčnej sily japonského automobilového priemyslu. Zmena paradigmy vo výrobnom manažmente - od riadenia oddelení k riadeniu procesov, od orientácie na funkcie k orientácii na objekty, od plánovania činností k plánovaniu výsledkov, od odborných kompetencií k sociálnym, atď. Nové formy organizácie práce. Koncepcia integrovanej podnikovej organizácie.