Nové koncepcie v oblasti riadenia výroby. - Chovancová, T.
Integrácia činností komplexu riadenia výroby a jej oblasti (zabezpečenie materiálu, výroby, jej organizácia, prepojenie výrobných, ekonomických, sociálnych a i. aspektov). Systém MRP na plánovanie a riadenie zásob. JIT ako ťahový systém riadenia výroby. Moderný systém riadenia výroby OPT, jeho programové riešenie.