Volba konkrétních forem zastupování a akviziční činnosti na trhu. - Tomek, Gustav
Súčasťou marketingového mixu - konkrétnej distribučnej politiky - je voľba foriem vonkajších spolupracovníkov, t.j. obchodných zástupcov, cestujúcich atď. Charakteristika foriem tzv. vonkajších predajných služieb. Kritériá výberu príslušnej formy zastupovania. Plánovanie rozsahu vonkajších služieb. Plánovanie predajných okruhov (okrskov).