K systému ochrany spotřebitele. - Guoth, J.
Hlavné úlohy systému ochrany spotrebiteľa. Spotrebiteľské ceny a ich ochrana. Prehľad opatrení, usmerňujúcich ceny. Ochrana hospodárskej súťaže. Pojem monopolného a dominantného dodávateľa. Kartelové dohody a nekalá súťaž. Úlohy jednotlivých orgánov štátnej správy pri ochrane hospodárskej súťaže.