Plakat-Werbung. <Die> Wirkung vor dem Anschlag testen. - Wettig, H.
Požiadavky na účinnosť plagátu. Komunikácia plagátovej reklamy v čase, na vzdialenosť, v meniacej sa situácii. Testovanie účinnosti reklamy v rôznych fázach vývoja plagátu. Cieľové skupiny a skúška účinnosti plagátu. Veľkoplošné plagáty a poster. Náklady na testovanie účinnosti plagátov.