Betriebsdatenerfassung 1992. Stand und Entwicklungstendenzen des Angebotes mit BDE-Marktübersicht. - Roschmann, K.
Evidencia podnikových dát ako nástroj racionalizácie podnikových informačných tokov. Mikroprocesorová a komunikačná technika. Nosná funkcia evidencie podnikových dát v rámci CIM. Ponuka systémov pre evidenciu podnikových dát.