<Eine> Erweiterung das hedonistischen Verfahrens zur Ermittlung der Wirtschaftlichkeit des Einsatzes von Informationstechnik. - Stickel, E.
Rozdiely v klasických metódach spracovania výpočtov hospodárnosti a investícií a s využitím modernej informačnej techniky. Použitie hedonistického modelu, ktorý umožňuje hodnotiť rast produktivity a posuvy v štruktúrach činnosti. Príklad prípadovej štúdie z oblasti úverových inštitúcií. Nasadenie hedonistickej metódy v praxi. Možnosti rozšírenia hedonistického modelu.