Kunstsponsoring durch Kreditinstitute. - Hermanns, A.
Výsledky prieskumu plánovania sponzorovania umenia. Rozhodovanie o sponzorovaní a jeho motívy (image, vedomie spoločenskej zodpovednosti..). Integrácia sponzorovania umenia s marketingovými oddeleniami. Ciele sponzorovania umenia a kontrola jeho úspešnosti.