Alkotás-változó társadalmunkban. - Baross, S.
Postavenie výskumníkov a vývojárov v podmienkach zanikania výskumno-vývojových pracovísk v Maďarsku. Hodnotenie výskumno-vývojovej činnosti za minulých 40 rokov - byrokratizácie vedy. Problémy výskumno-vývojových pracovísk v podmienkach prechodu k trhovému hospodárstvu. Trhové a finančné podmienky vedeckej tvorby.