Az innovációt befolyásoló környezeti feltételek. - Medgyessy, P.
Kapitálová náročnosť inovácií. Organizačná úloha kapitálu v maďarskom národnom hospodárstve. Spôsoby privatizácie a potreba kapitálu. Peňažná sústava a inovácie. Negatívny vplyv inflácie na príliv zahraničného kapitálu. Inovácie a trh. Liberalizácia dovozu a ochrana priemyslu. Zbližovanie ES a Maďarska.