Market structure and RandD competition. - Clemenz, G.
Model výskumu a vývoja projektovaný ako náhodný náčrt zostavený zo série technológií pre výrobu homogénneho tovaru. Výskum a vývoj videný ako hľadanie nižších konštantných jednotiek výrobných nákladov homogénneho tovaru. Analýza charakteristických čęt procesu výskumu a vývoja. Relevantné aspekty hodnotenia výskumu a vývoja pôsobiaceho v rôznych trhových formách.