Population active et catégories sociales au dernier recensement. - Lévy, M.L
Rozdelenie obyvateľstva podľa sektorov. Obyvateľstvo ekonomicky aktívne. Obyvateľstvo zamestnané podľa sociálno-profesionálnych kategórií (1982 a 1990). Rozdelenie obyvateľstva podľa sociálnych kategórií. (Population et société 1992, č. 270).