<La> population étrangere en France par nationalité. - Labat, J.C
Štúdia je venovaná cudzincom vo Francúzsku podľa národností. Výsledky sčítania v r. 1990 - 4,2 mln prisťahovalcov. Hlavné národnostné skupiny zistené v r. 1990. Počet 1,1 mln cudzincov nad 18 rokov pochádzajúcich z krajín ES. Vysvetlenie na pochopenie výsledkov sčítania.