Breaking cultural barriers. - Charlton, A.K
Pôsobenie kultúrnych rozdielností pracovníkov rôznej rasy, resp. národnosti, na ich správanie a výslednú klímu v podniku. Špecifiká prejavu u rôznych kultúrnych skupín. Návod na vytvorenie pozitívnej interakcie medzi kultúrnymi skupinami, ako aj vedením a týmito skupinami. Poznatky zo školenia manažérov na zlepšenie ich komunikácie s kultúrnymi skupinami.