Zaměřeno na Japonsko. Přeložili jsme pro Vás.
Mnohé hospodárske zmeny, ktoré sa v posledných rokoch v Japonsku uskutočnili, vytvárajú predpoklad pre strnulú skorumpovanú politiku vládnucej Liberálno demokratickej strany (LDS). Od r. 1990 vznikajú finančné ťažkosti, súbor daňových opatrení znemožňujú stranícke škandály a zmätky. Japonsko je v skutočnosti štátom jednej strany, hospodársky pokles a rastúca nezamestnanosť oslabuje existenciu jednej strany.