Demand, supply, and financial deregulation. An introduction. - Ménil, G. de
Výber prednášok uvedených na 14. výročnom zasadaní medzinárodného seminára o makroekonomike konaného v júni 1991 v Madride za účasti 29 ekonómov z 8 krajín pod patronátom Španielskej banky Banco de Espaňa. Dopyt, ponuka a finančná deregulácia ako hlavná téma tejto konferencie.