Corporate restructuring and cohesion in the new Europe. - Amin, Ash
Skúmanie protikladu medzi cieľmi regionálnej politiky a európskou politikou. Regionálna politika ES a vplyv veľkých firiem na výkony v menej podporovaných územiach. Reakcie na nové príležitosti v ES vo forme reštrukturalizácie. Posudzovanie farmaceutického priemyslu a telekomunikácií - ich regionálne dôsledky súčasných fúzií, racionalizačné a akvizičné opatrenia.