Szervezetátalakítás emberi eröforrásfejlesztéssel. - Tóthné, P.A
Štruktúrne hľadisko nezamestnanosti. Štruktúrne zmeny orientované na človeka. Výskum ako neoddeliteľná súčasť štruktúrnych zmien. Participatívne chápanie zmien-účasť pracovníkov na štruktúrnych zmenách. Podniková stratégia a štruktúrne zmeny v podniku. Oceňovanie majetku a kapitálu. Rozvoj ľudských zdrojov ako podmienka štruktúrnych zmien.